Een kaarsje in de winter
Een beetje warmte in de kou
Een klein lichtje in de duisternis.
--
Heb je verdriet of ben je blij,
Er brand een lichtje in jou en mij.
Brand je lichtje sterk of juist niet,
Maar uitgaan doet hij niet.
Ookal zullen er dingen falen,
Je lichtje zal altijd blijven stralen.
Wat je ook doet of laat,
Je lichtje is overal waar je gaat.
Er zit een lichtje in ieder mens,
Met ieder een andere wens.
Er zal altijd iemand voor je zijn,
Bij verdriet en bij pijn.
Zij zullen hun lichtje delen in de moeilijke tijd,
Bij tegenslagen en bij afscheid.
--
Kijk naar de mensen om je heen,
Er brandt een lichtje in iedereen.