Ambitie zal verdwijnen.
Waar echtheid toont haar ware gezicht.
Niet het einde, maar het verfijnde komt weer in zicht.
'Back to basic' in de jonge volksmond of als de holbewoner in zijn grot.
Leven om de liefde en dankbaarheid, ook al klinkt het nog wat zot.
Water toonde al de waarheid, alleen nu volgt ieder langzaam ontwakend zijn stroming.
Basis waarde van leven vormen weer de 'bekroning'.
Gelijkheid en weltevree en intuitie de lijn met boven 'houd oog met ons 'hoogste doel'.
Weer mens leren zijn.
Halve waardes vinden geen acceptatie en
worden door karma belaagt, zij leren om te verbeteren en worden uitgedaagd.
Geen gevangenissen door andere gemaakt, maar in zichzelf besloten geraakt, ....leert men de balans te eren en naar hogere kosmische sferen te vibreren.