Ik ben gegriefd
zo door mijn hart gekliefd
Jij hebt zo veel gelogen
alsof jij dat altijd heb gemogen
Niets daarvan is waar
Ik heb je maar gelaten
Maar ik hield je in de gaten
Jij vond je zelf altijd zo'n kei
Daardoor dacht je nooit aan mij
Daar sta je dan zo alleen
En noemt mij zo gemeen
Ik moet denken aan jouw gevoel
Jij snapt dan ook niet wat ik bedoel
Denk ook eens aan anderen
Niet aan jezelf, ga veranderen
Ik voel me woedend en kwaad
Weer een relatie die ik achter mij laat
Ik ben zo goed van vertrouwen
Ik dacht dat ik op je kon bouwen
Niets daarvan is echter waar
Dus bij deze, we gaan uit elkaar