vlak onder
het
opper vlak
ligt
ver scholen
zon der
kinder vreugd
klopt
bloed dorstig
zij
lui sterren
o pen
schrijf mij
n ver
halen saam
klopt
het einde
maan
o pennen ons
voor de
schijn werpers
van goed
gelukt
stukje bij
beet
je lui ster
deur
lach uit