als ik je kon laten gaan deed ik dat
als ik je los kon laten was ik al lang weggeweest
maar alleen maar omdat
ik je zo erg mis, het allermeest
ik wil terug naar de tijden dat je nog gaf om mij
dat ik kon gaan en staan waar in wilde
dat ik vrij was, maar wij nog steeds zij aan zij
Dat ik kon zingen van geluk
omdat ik jou had en jij mij
nee onze liefde kon niet meer stuk
maar diegene die alles kapot maakte was jij
nu weet je dat het over is en toch nog niet
je weet wat ik voel als ik je zie
blijdschap en verdriet
pijn doe je me niet
maar er blijft toch die jaloezie
vergeven kan niet en vergeten al net zo min
hoe je koos voor haar en mij kon vergeten
tijden zijn anders en het is tijd voor een nieuw begin
maar hoe het had kunnen zijn tussen ons zal ik nooit weten