sinds dat ik jou heb ontmoet..
dat is nog neit zo lang geleden..
voel ik me veel beter..
en leef in het heden...
je laat me lachen keer op keer,
en ik wil je steeds meer en meer.
wil niet meer zonder jou je bent speciaal,
we zijn toch bijde niet helemaal normaal..
je bent aardig en een super schatje,
helaas ben je niet zo gek op mijn katje.
hoop dat we ooit meer worden dan dit,
maar ik zie van zelf wel hoe het zit.
we hebben het nu gezellig en het is erg fijn,
het is gewoon leuk om bij iemand te zijn.
jij ben de geen die mijn dag compleet maakt,
degene die mij zelfs tot diep in mijn hart raakt.
je hoeft niet te blozen als je dit zou lezen,
hoop dat ik mezelf nu wel genoeg heb bewezen.
je bent echt een leuke jongen kijk nu hoe je weer zit,
je bent wel is een softie maar je hebt ook wel pit.
hahaha alleen je reactie die maakt het al goed,
je weet ook wel best hoe het moet.
hoop dat je me nooit ineens verwijderd want dan heb ik spijt,
-xxx-jes je kleine meid.
-x-rebecca-x- 7december 2011
speciaal voor een leuke jongen.