als ik in jou ogen kijk
dan zie ik die mooie sprankelende oogjes
die mij vertellen wat de toekomst is
als ik verder kijk
zie ik de kuiltjes in je wangen
die zie ik elke keer als je naar me lacht
je moet lachen als ik iets stoms zeg
en als ik een zielig gezichtje opzet
kus je me
als ik naar je lippen kijk
wil ik niets anders dan jou zoenen
als ik aan je denk
zie ik de ware voor me
ik wil dat dit nog voor heel heel erg lang blijft
het liefst voor eeuwig