Ik moet met iemand praten
en jij staat voor me klaar
houdt me in je armen
en aait door mijn lange haar
Je zegt dat ik mag huilen
ik mag boos en verdrietig zijn
Hij is mijn echte vader
natuurlijk doet het pijn
Dat zijn de woorden die je verteld
nadat hij me voor de zoveelste keer heeft teleurgesteld
Je luistert naar mijn woede
begrijpt mijn verdriet
Ik had er wel over kunnen zwijgen
maar ik weet dat jij het ziet
Je pakt me nog eens stevig vast
zegt dat ik me best even mag laten gaan
Terwijl ik me schuldig voel
kruip ik nog even dicht tegen je aan
Ik wil niet huilen omdat mijn vader me niet meer kent
terwijl jij mijn echte vader bent
*Voor mijn stiefvader*