Mama en Papa,
Vandaag zijn jullie 25 jaar getrouwd,
het is dus 25 jaar geleden dat jullie in het
huwelijksbootje zijn getreden.
Niemand die toen geloofde dat jullie
zo lang samen zouden zijn.
Maar vandaag bewijzen jullie al die personen toen,
dat jullie bij elkaar horen en elkaar graag zien.
Ik ben er trots op dat jullie mijn ouders zijn
en dat jullie al zo lang samen zijn.
Dat jullie nog vele jaren samen mogen delen.
Natuurlijk hebben jullie ook tegenslagen gekend
en was het niet altijd rozengeur en maneschijn.,
maar bij wie wel tegenwoordig.
Toch hebben jullie er altijd weer weten boven te komen
en dat heeft jullie sterker gemaakt
als man en vrouw en als vader en moeder.
Mama,
Jij bent voor mij meer dan een moeder,
Jij bent voor mij ook een goede vriending,
met wie ik altijd kan praten en
bij wie ik altijd terecht kan om raad te vragen als het nodig is.
Je bent er altijd voor mij, maar natuurlijk ook
voor Natasja en Thomas.
Papa,
Wij hebben het niet altijd goed weten te vinden,
maar ook jij was er voor mij als ik je nodig had,
zoals bij al de hulp die ik van je gekregen heb bij het huis.
Zonder jou was het niet gelukt,
dus daar wil ik je echt voor bedanken.
Dus bedankt voor al de hulp die ik al
gekregen hebben en bedankt dat jij mijn vader bent.
Ik zie jullie graag
jullie dochter
Chantal