Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Kater
Je leeft een eenzaam bestaan
Al het geen wat er ooit toe deed
verdween als sneeuw voor zon
aangezien het je toch allemaal niets doet
Eenzaam is de naam
in de ban van de baan
op zoek naar rust
totdat de onrust in je hoofd wordt gesust
graaf je veder in de sneeuw
je bent de blunder van de eeuw
nu zit je daar dan stil
terwijl je zo graag anders wil
je hersenen verlamd
je ego ontmant
dit leven is niet bepaald een fuif
met als reden dat ik verder snuif
die verloren hoop
neerkijkend op de dope
terugkijkend naar hoe het vroeger was
opgewekt en vrolijk totdat je dit las
jaren later
leef ik de kater
val ik weer terug in hetgeen waar ik mijn neus voor ophaal
voor een kleine fout met zijn uitwerkingen zo fataal
Reacties op dit gedicht
Sitis vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Sitis
Gecontroleerd door:
maria
Gepubliceerd op:
09 december 2011
Thema's:
[Verslaving]
[Heimwee]
[IK]