Altijd maar oordelen en over anderen denken, het houd maar niet op.
Ik zit nu met mijn eigen dingen, die ik voor lange tijd had opgekropt.
Leef je eigen leven en niet dat van mij.
Die zorgen kunnen bij mij er niet meer bij.
Ik kies nu eerst voor mezelf, wat ik nooit heb gedaan.
Maar ik moet weer leren op beide benen stevig te kunnen staan.