trouwen doe je niet vandaag op morgen ook niet zonder zorgen
gelukkig dat we dit nog mogen beleven voor de rest van ons leven
wij houden van elkaar en dat is fijn
onze ouders zijn er helaas niet bij
en dat maakt ons echt niet blij
ik weet zekkers dat ze van uit de hemel" zulen voelen wat wij bedoelen
en onze dag in mei" zo mooi word met zonneschrijn
en dat we de rest van ons leven heel gelukkig mogen zijn
al zit niet altyd alles mee wij vechten ons er wel door heen
in voor en tegen spoed dan komt vast alles weer goed
leven zonder jou kan ik niet
en daarom doen we elkaar geen verdriet
wij gaan trouwen omdat we ziels veel van elkaar houden
en wij gaan samen een heel mooi en gelukkig leven op bauwen zonder verdriet, en pijn,
maar wel met liefde, en geluk, dan kan ons leven niet meer stuk op naar de groote dag met jouw liefde, en gule lach,
laaten we het gewoon doen en eindige met een groote zoen