Stilzwijgend
Leegte, stilte om me heen
verlangens borrelen op,
maskers terug in werking
Verdriet, koppig zwijgen
gemis, sluimerend in de diepte
teruggetrokken in stilte
Gedachten, storm vanbinnen
onrust, frustraties, angst
vechten tegen onzekerheid
Strijden, oude gewoontes
niet langer vastklampen
vertrouwen leren hebben
Stilzwijgend, 1000 woorden
onuitgesproken aanwezig
"laat me niet vallen, alsjeblieft"