Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Voorschrift
Er gaat een leegte door de dagen en in dit hoofd,
er zijn hokjes met deuren tot de nok gevuld
en we moeten daaraan voorbij. Niet stil blijven staan,
deuren dicht slaan en de muren omhoog,
overleven noemen we leven en morgen,
morgen blijft een droom waarin ik niets wens.
Ik zou willen schreeuwen met schelle klanken
en ik zal niet hopen dat je het hoort,
ik mag het je niet vragen, jij onderweg naar morgen,
ik zal je niet storen, geen geluid laten horen
en lachen, zoals me dat staat.
Over dit gedicht
Auteur:
- Suus -
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
12 december 2011
Thema's:
[Leven]