Ik wil geen vaarwel zeggen,
want jij was mijn houvast.
Jij bent een van de belangrijkste,
die in mijn hart past.
Ik kijk altijd naar je op,
maar verlaat me niet.
Al moet je gaan,
ik wilde dat ik je niet liet.
Ik was je wereld,
mijn lieve vader,
Nu vertrek je met de groet,
ik zie je later.
Tot je terug kunt komen,
dan ben ik vast gegroeid.
Als jouw bloemetje,
dat openbloeit.
Ik laat je nu gaan,
maar zie je gauw weer.
Dus ik zeg met pijn in mijn hart,
Lieve papa tot de volgende keer.
Never say goodbye, because goodbye means going away
and going away means forgetting -- Peter Pan <3
20 december 2011