Aad Kleverlaan ,11 december 2011
Een onverwachte kaart ....
Verbijsterd kijk ik naar de envelop
de naam die ik daar tref
Gedachten schieten door mijn kop
van ziekte geen besef
In voornamelijk zakelijk ontmoeten
over van alles en nog wat gepraat
Nu voldongen voor mijn voeten
een donderslag die slaat
Een bijzonder mens mocht ik ervaren
die iedereen zijn aandacht schonk
In vriendelijkheid nauwelijks te evenaren
waar geruststellend steeds zijn stem weerklonk
Oprecht betrokken en recht door zee
een man een man een woord een woord
Zijn gulle lach draagt hij nu mee
door een spontaan geopende hemelpoort
Sterkte aan familie en vrienden
met dit grote verlies