hou me vast
leg je hoofd neer op mijn schouders
en kruip maar zachtjes tegen me aan
hou me vast
als je bang bent of het koud hebt
hou me vast
ik hou je warm
kijk me aan
met met je mooie mooie ogen
hou me vast
en zeg me hoeveel je van me houdt
raak me aan
en zie dat ik altijd naast je zal staan
hou me vast
voel de liefde die in me zit bestemd voor jou
hou me vast
hou me warm
kijk me aan
en druk je lippen op de mijne
hou me vast til me op
draai een rondje en zet me neer
laat me nooit meer los hou me vast
ik wil je zegge hoeveel ik van je hou