mijn tong gaat over mijn lippen
het eten is goed bereid
geuren vullen de kamer
en jij smacht naar het eten
dan zie ik je genieten
gulzig werk je alles naar binnen
en ik praat over de bloemen en het weer
dan zie ik je ogen stralen en sluiten
je hart begaf het
en ik geniet van het toetje
elk lichtje in het huis gaat uit
en ik ben weer een trofee rijker