Waarom dwing je me om te eten,
Als ik het nou niet wil, dat moet ik tot zelf toch weten...
Je zegt dat ik er platjes uitzie en dat ik eten moet,
Maar dan voel ik me weer schuldig en dat doet echt niet goed...
Je let erop of ik eet,
Ik heb het gevoel dat je het weet.
De mevrouw van het CLB zei,
Je keuze is vrij.
Als je zo verder gaat,
Moet je weten dat je volgend jaar in het ziekenhuis staat!!
Na de vakantie praat ik weer met haar,
Ik heb nog geen antwoord klaar...
En ik ga ook naar het medisch onderzoek met m'n klas,
De dokteres was de vorige keer ziek daarom dat het toen niet was.
Ik probeer hetgeen dat ik eet er zo snel mogelijk af te krijgen,
Ik probeer hierover tegen zoveel mogelijk mensen te zwijgen.
Met het tegen jullie te zeggen heb ik geen probleem,
Jullie hart is tenminste niet van steen,
NIET ETEN,
Ik moet het tot zelf weten...
~britt~
~14 jaar~