We staan bij de auto
Een omhelzing
Nog even 1 minuutje
Voordat je weer moet gaan
Langzaam laten we elkaar los
Omdat het moet
Je zit in de auto
Draait het raampje open
Je vraagt om een kusje
Ik geef je er twee
Het is al laat
Je moet echt gaan
Het raampje gaat dicht
Langzaam rijdt je weg
Bij de bocht
Kan ik nog even je gezicht zien
Nog even zwaai je
Ik zwaai terug
Met een triestige handje
Bijna, ben je nu weg
Het is zover
Helemaal uit zicht
Door de volgende bocht
Ik kan wel huilen
Maar gelukkig,
Ik zie je volgende week weer!