Eigenlijk ken ik je niet eens
Weet niet wie je echt bent
Alleen maar wie je bent als artiest
Hoe je je presenteert, wat jouw zang met me doet
Waarom kan ik dan alleen maar aan je denken
Verlang ik naar contact met jou
Hoop ik dat je me zult herkennen
Reageert op mijn berichtjes
Ben ik dan verliefd op jou?
Is dat wat er met me is?
Dat kan helemaal niet, want
Ik weet niet eens wie je echt bent
Ik weet; ik maak geen kans
De concurrentie is overweldigend
En daarnaast; ik ben je fan
Dat is toch geen basis voor een diepere vertrouwensband?
Was het allemaal maar anders,
Kende ik je maar echt, van werk of privé
Een ding is zeker, als dat zo was
Ik zou vol voor je gaan, 300 procent
Omdat je ergens toch eigenlijk wel
De aller-leukste jongen van heel Nederland bent..