Pardon, het was mijn bedoeling uw anus aan te laten voelen alsof u het gevoel heeft dat u in uw .... Ge..... Bent.
Sorry, het zal na een wandeling naar huis en een aantal weken wel gezakt zijn.
Vertrouwt u het niet ga dan even langs de huisarts.
Excuseer maar ik geef u nu een schop naar buiten want de tijd is om. Er wachten mensen ziet u en u wilt natuurlijk geen kostbare tijd verdoen.
Dag hoor!