Ik volgden de pad
maar in eens zat ik op een zijpad
De pad van verdriet en pijn
Ik keek om en zag
oei, de verkeerde pad genomen
... Hier moet ik niet zijn
Ik dacht, loop terug, terug naar de goede pad
De pad waar ik mag zijn
De pad die meer vreugde kan geven en minder pijn
Ja ik dacht...... Gerarda, daar moet je zijn