Als morgen niet meer komt
weet dan hoeveel ik vandaag van je heb gehouden
toen de zon hoog in de hemel stond
je koesterend in haar warmte baadde
dromend over morgen
en de vele dagen
die haar zouden volgen
waarin je van me houden kon.
Als morgen geen toekomst is
weet dan dat in mijn dromen
er geen dag meer zal zijn dat ik je mis
omdat we samen komen
in een toekomst
waarin elke nieuwe dag
de belofte is
dat ik van je houden mag.