vandaag weer gesneden,
vandaag weer gelede.
Vandaag moeten huilen,
vandaag moeten schuilen.
Vandaag was ik fout,
vandaag was ik koud.
Vandaag gegeten,
vandaag wil ik vergeten!
Morgen mag ik niet meer eten,
morgen zal ik vandaag nog weten.
Morgen hopen,
morgen de kilotjes eraf te lopen.
Overmorgen laatste exaam,
overmorgen avond naar mijn lagere school nog eens gaan.
Overmorgen lopen en sit-ups niet vergeten,
overmorgen mijn gewicht nog eens meten.
Overmorgen kwaad zijn op het cijfer op de weegschaal,
overmorgen doe ik mijn oefeningen 3maal.
Overmorgen vroeg slapen gaan,
maar elke dag eindigt toch met een traan.
~Britt~
~14 jaar~