Weet je ik heb het geprobeerd te stoppen
Maar alles wat ik kreeg was pijn
Omdat jij je niet in kon houden, en dacht dat dat het beste was
Weet je, ik haat je!
Voor alles wat je me hebt aangedaan
Ik haat je uit het diepste van mijn hart!
Leven gaat niet meer
Althans ik weet niet meer hoe
Vertrouwen bestaat niet meer
Niemand toelaten is beter!
De schaamte neemt het nog steeds over
Maar ik heb zo mijn best gedaan
Getrouwd ben ik nog steeds
Daar kan ik niks aan veranderen
Althans ik weet niet meer hoe
De haat die ik voel
Is als een verslindend vuur in mijn binnenste
Ik haat je, Ik haat je, ik haat je
Van mij mag je branden in de hel
Mijn leven is kapot
En nooit meer te helen