Witte stranden met palmen, koude sneeuwstormen, bevroren voeten. Zo waren wij, af en toe dikke vrienden dan weer totaal vervreemd. Het is beter nu, we elkaar niet zien, niet ruiken of voelen. En jah ik heb spijt, voor de dingen die je nog niet weet, voor de dingen die ik heb gedaan en de dingen die je nooit mag weten. Voor altijd zal je speciaal zijn, de eerste van mijn leven. En please zorg je dat je al die liefde voor mij, aan iemand anders door kan geven...
I will always love you! Wendy