rapporten kregen wij vandaag,
mijn mama was een echte zaag!
ik had 70% en vond dat niet slecht,
en dan is er weer het hele verhaal dat mijn mama zegt.
Ze werd dan kwaad,
mijn titularis heeft dan met mij gepraat.
Ze heeft gezegt dat het geen slecht rapport is,
maar volgens m'n mama heeft ze het dan mis!
mijn papa vond mijn rapport goed,
hij gaf me weer een beetje moed.
ik moest huilen omdat ze het slecht vond,
en daar stond ik dan met mijn grote mond.
ik kon niets zeggen,
ik mocht het haar niet eens uitleggen.
mijn titularis praatte met mij over mijn problemen met eten,
ik voel me erdoor bezeten.
ze heeft gezegt dat ik zo niet mag verder doen,
maar aan eten ga ik echt mijn tijd niet verdoen!
had heel de dag niets gegeten,
heb wel een chocomelk gedronken op de kerstmarkt want dat was lang geleden.
's Avonds ging mijn mama frieten halen,
ik moest er zo hard van balen.
Voor de eerste keer had ik mijn eten uitgebraakt,
maar niet al mijn eten is eruit geraakt.
Meer oefenen dan,
zorgen dat ik het later beter kan!
sporten, niet eten en braken,
zo zal ik wel aan mijn streefdoel geraken.