Het is alweer zo'n tijd geleden,
soms ben je ineens in mijn hoofd,
en dan denk ik terug aan het gevoel
van het verleden,
en hoop ik dat jij ook nog geloofd..
Ik ben gelukkig, ik heb een ander leven,
maar vaak droom ik even terug naar toen,
denk ik aan wat ik had kunnen geven,
wat ik anders had kunnen doen.
Maar de glimlach van mijn zoons missen wil en kan ik niet,
probeer ik het leven te bekijken vanuit hoe jij het ziet.
Ik ben gelukkig, ja echt,
Maar ben jij net zo gelukkig als dat ik zeg?
Zou jij voelen wat ik voor jou heb gevoeld,
zou jij zien in mij wat ik in jou heb gezien,
Of is het allemaal anders bedoeld,
ik weet het niet, maar heel misschien,
Krijg ik de kans om te zoeken, wat ik niet eerder vond..
- Gemengde gevoelens horen er bij... -