WIE
Wie ben ik vraag ik me vaak
de foto op m’n pas is vaag
m’n ouders zijn erg oud,
herkennen me soms traag
Mijn fotoalbum helpt me niet
steeds zie ik ’n ander staan
van klein naar groot, gebaard
gebrand, gerimpeld stil aan.
Jaren zijn aldus voorbijgegaan
geen mens die straks nog weet
dat ik ’n levenlang heb geleefd
Ik denk dat ik mezelf maar snel vergeet.