We hebben een moeilijke tijd gehad
We waren het allemaal ff zat
Dat lijkt nou allemaal gesleten
We kunnen nou het verleden vergeten
En we richten ons op wat er komen gaat
Het moet toch gevraagd worden vroeg of laat
Waarom is het misgegaan?
Ik weet nog steeds niet wat ik heb misdaan
Ach weet je ? laat ook maar
Wat ik je eigenlijk wil geven is een vriendelijk gebaar
Een mooi gebaar om jou vrolijk te maken
Dus eet nou maar op en laat het smaken