Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
De kerstwedstrijd
DE KERSTWEDSTRIJD
Al weken zijn we druk op pad
om maar op tijd klaar te zijn
Alle winkels worden afgestruind
voor dat ene hebbeding
De winkelwagen volgestouwd
de koelkast puilt al uit
De nieuwste mode in de kast
grote pakken onder de boom
Zie mij nu met mijn duur cadeau
op tafel staat het eten uitgestald
De tuin zo hel verlicht
toch blijft de wedstrijd onbeslist
De kerstgedachte van de moderne tijd
is afgekocht met een actiegift
Over dit gedicht
Auteur:
De Leek
Gecontroleerd door:
de Diana
Gepubliceerd op:
25 december 2011
Thema's:
[Kerst]