Dit gedicht is gisterenavond geschreven.
Het is kerstmis en ik wandel op straat,
ik heb het gevoel dat alles rondom me vergaat.
Ik zie mensen rondlopen,
voor hen een prettige kerst is het enigste wat ik kan hopen.
Maar hoopt iemand dat voor mij of niet?
Of is er niemand die dit meisje ziet?
Ik voel me eenzaam ookal is er een hondje bij,
ik voel me alles behalve blij.
In velen huizen brand het licht,
de tranen lopen over heel men gezicht.
Ik moest weral wat eten,
ik wil het zo snel mogelijk vergeten.
Dit was mijn ergste kerstmis,
nieuwjaar wordt dan wel hetzelfde als ik me niet vergis.
Veel liefs Britt en een beetje laat maar tog een prettige kerstmis nog x