Het maakt niet uit wat ik zeg,
Want je verandert toch niet,
Het maakt niet uit wat ik doe,
Want ik weet hoe je dit ziet,
Je denkt nu dat je alles bent,
Dat ik jou alles vind,
Maar heel diep van binnen,
Ben je gewoon een klein kind,
Ik hoop dat je nog van me houd,
Al zeg ik nu slechten dingen over jou,
Ik weet dat ik heel diep van binnen,
Nog zielsveel van je hou.