Ik kan nu wel gaan zeggen dat het me spijt
ik heb aan een andere jongen gedacht
maar nooit iets voor hem gevoeld
hij had mij nooit in zijn macht
Ik voelde wat voor jou
want wij horen bij elkaar
die ander maakte mij in de war
maar er was een grote maar
Jij was er snoepie
jij was er al die tijd
jij zat in mijn gedachten
en ik raak mijn gevoelens voor jou nooit meer kwijt
Die ander heb ik een mailtje gestuurd
voor mij leek dat niet zo fout
maar het is zo verkeerd overgekomen
nu ben ik ineens zo stout
Ojee, wat klinkt dat stom
maar het is echt waar
het had nooit mogen gebeuren
wij hadden elkaar
Ik wil je nog hebben
wees maar boos
maak het maar gewoon uit
het is waarschijnlijk waar ik zelf voor koos