liefste,
jij bent het
jij bent het helemaal
niet een klein beetje, maar
meer dan ik me ooit kon bedenken
en ik me zal kunnen bedenken,
want destijds kende ik niet
de hoeveelheid liefde waar ik nu
mee overstelpt word, van geniet.
Laat me nooit los, geen tikkeltje!
want m'n lach zou verdwijnen
nimmer meer verschijnen
Ik lief jou,
en ik wil jou
als teder lief, man van m'n leven
zielsverwant, beste vriend
en als het even mag..
ooit als vader van m'n kind
Je haalt het beste bij me naar boven
maar ook iets minders, da'k niet kan doven
want ik kan haast niet geloven...
dat er iemand op deze wereld bestaat
iemand,buiten wij
die zo'n gelukzalige gevoelens kent,
als ik en jij