Ik laat me vangen in jouw web,
zorgvuldig geweven,
ik zit gevangen in jouw web,
mijn hele leven.
Veilig in de draden,
geeft me zoveel vertrouwen,
een warme deken van draden,
om je voor altijd aan vast te houden.
De liefde zorg voor de rust,
laat me genieten van jou,
De liefde die me elke dag weer kust,
het gevoel, waar ik zo van hou.