Lieverd
Johan
vandaag ben je jarig
je weet het
jou draag ik in mijn hart
ik wens voor jou
een warm leven
je hebt het nooit zo gemakkelijk gehad
er was en is heel veel verdriet
door wat er mis ging
bij je geboorte
zuurstofgebrek
zorgde voor
dat mindere stofje
in je hoofd
waardoor je werd
zoals je bent
vandaag eenenveertig
ik wens je toe
dat je gelukkig in je vel zal zijn
van dag tot dag
ik hou van je
mama