Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Kleine vonk.
Een kleinigheidje,
Dat kroop in mijn hart .
Een zachte streel
Met een gloed van warmte .
Een sprankeling van hoop
Die zachtjes door mijn lichaam sloop.
Een kleine vonk
van Man tot vrouw ..
Weet ik tot vandaag,
Hoe ziels veel ik van je hou
Reacties op dit gedicht
AlonexGirl vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
AlonexGirl
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
29 december 2011
Thema's:
[Liefde]
[Relatie]