Ik wacht al dagen, weken en jaren
Zit eindeloos voor mij uit te staren
Ik verwacht het ommekeer van het tij
Het begin van een hele nieuwe mij
Ik wacht al seconden, minuten en uren
Hoelang zat het wachten nog gaan duren?
Ik verwacht een ommekeer in mijn zijn
Het verdwijnen van al mijn innerlijke pijn
Ik wacht al heel wat dagen en nachten
Zit op de aankomst van verandering te wachten
Ik verwacht een ommkeer diep in mij
Al mijn verlangens dan eindelijk vrij
Hoe langer ik wacht, hoe meer ik begin te leren
Dat het tij nimmmer voor mij zal gaan keren
Het tij keert niet doordat ik erop zit te wachten
Het tij wacht op mij, op een verandering in mijn gedachten
Al wat is, behoort dan eindelijk tot het verleden
Nu eerst een ommekeer máken in mijn heden