Adios Amigo
Vrolijk ren je door de wei
Ik gil je naam en daar kom je aan,
Twee donkere ogen kijken me onschuldig aan
Schuddend met je hoofd van vreugde
Wapperen je zwarte manen in het rond,
Ik ben dol gelukkig met jou
Ik ben gek op je Amigo mijn lief paard
Ik ben blij dat ik bij jou mag zijn
Want samen met jou voel ik me o zo fijn
Echter binnenkort moet je gaan
Voorgoed bij mij vandaan
Jij hebt veel pijn,
Daardoor kan je niet langer bij me zijn
Ik voel nu met je mee
Mijn hart breekt in twee
Ik ben gek op jou
Ik kan geen, nee ik wil geen afscheid van je nemen
Jij en ik samen zijn een
Maar je hebt veel pijn, het is beter voor jou
Dat weet ik lieve schat
Maar ook al ben je dadelijk daar boven hoog in de hemel
Dan zal ik je overal meedragen, in mijn hart
In mijn gedachten
In mijn dromen zal je altijd voorkomen
Ik hou zoveel van jou, ik mis je nu al
Lieve Amigo
Liefs je baasje Edward
Dit gedicht schrijf ik voor mijn paard Amigo. Amigo lijdt aan een ziekte waardoor ik hem moet laten inslapen. Met veel pijn in mijn hart.....want ik ben gek op hem....