mijn lieve vriendin
samen met jou en anderen het nieuwe jaar in
hopend op wat we willen
in gelderland wonen
we zitten er druk over te chillen
ook andere beloftes waar maken
misschien zal dit jaar ons belonen
mensen verloren dit jaar
maar we gaan ervoor
samen voor elkaar
in voor en tegenspoed
dat is zoals het moet
niet wat ons samen betreft
maar alle zieken om ons heen
het zal gewoon doorgaan
voor sommige waar gaat dat nieuwe jaar heen?
wij gaan verder zoeken en kijken in het gelderse bos
hebben al iets op het oog
maar eerst even rust en
dan er op los
we hebben al een tuinhuis
maar willen van de wereld gaan genieten
in de zomer lekker op de bongerd
in de winter misschien op de scheepsbel
vlak bij de zwaluwhoeve
want een abonnementje hebben we daar toch wel
onze favoriete sauna's
heerlijke genieten
en na een paar jaar de wereldreis
de reis van ons leven
daar gaan we dit jaar alles voor geven
en voor onze dierbaren die er niet meer zijn
jullie waren er voor ons
en dat gevoel is toch wel heel fijn
verder wens ik een ieder het geluk toe
en Har ben blij dat je haar gevonden heb
voor jou en je vriendin wens ik jullie een goed 2012 toe