Tranen om jou Amigo
Tranen rollen over mijn wangen
Tranen om jou van wie ik zoveel hou
Je moet bij me vandaan Amigo
Je lijd nu veel pijn, je bent ziek schat
Het kan niet, het mag niet waar zijn
En zo is ons geluk samen maar kort
Van aard mijn lief paard
Maar de tijd dat we samen waren heb ik van je genoten
Ik vond het fijn om zo bij je te zijn,
Want jij gaf me de rust en kalmte die ik nodig had
Je gaf me liefde en vertrouwen
Maar je hebt veel pijn, ik zie het aan je
Je kan niet langer meer verder zo
Ik begrijp het, het ligt niet aan jou
Maar weet wel dat ik altijd van je hou
Je baasje Edward
Dit gedicht schrijf ik voor mijn paard Amigo. Amigo lijdt aan een ziekte en daardoor moet ik hem laten inslapen....met veel verdriet want ik ben gek op hem....