Stil,
Leeg van binnen,
Er zit niks meer in,
Een klap op mijn borst,
Een ego die je hoort,
Stil,
Gebroken van binnen,
Iedereen een glimlach bezorgen,
Maar bij mij is het stil,
Stil,
In de avond een nachtmerrie,
Iedereen zakt voor je weg,
Ik voel een druk op mijn borst,
Maar het is stil,
Gebroken,
Van binnen,
Niemand die het ziet,
Verborgen achter een glimlach,
Gebroken,
Alles gaat langzaam stuk,
Ooit op een dag,
Word het weer stil,
Nooit wetend hoelang het duurt,
Stil,
Koud en alleen zitten op het gras,
Niemand om je heen,
Leg weer een hand op je borst,
Het is nog steeds stil.