als k je zie,
als ik je je hoor,
als ik je verloor
als ik je spreek.
word ik gek van de gedachten wie je bent.
wie stem ik hoor,
en hopelijk niet verloor.
wie ik zie,
wie ik spreek.
als mijn gedachten worden gesust.
weet ik wie je bent. en dan weet ik wie.
oh wie jij bent.
wie ik voel.
wie ik ruik.
wie ik zie.
wie ik geloof.
wie ik trouw
op wie ik gek ben.
maar vooral wie ik wil leren kennen.
leer mij ook kennen!