Mijn wondertje
een baby net geboren en o zo lief
Van het begin al meteen een hartedief
Daar lig jij in mijn armen en lacht
Hier heb ik negen maanden op gewacht
vijf vingertjes aan ieder handje
vijf teentjes aan iedere voet
Boven je bed een speelgoedolifantje
O liefje wat ben jij toch zacht en zoet
Dat was jij dan vijftien jaar gelee
Nu, een opgroeiende sterke vent
Tegenwoordig neem jij al vriendinnetjes mee
Ik zie dat jij niet meer dat lieve babietje bent
Het leven gaat zo vreselijk vlug
De jaren vlogen voorbij
Ik wil zo wel die vijftien jaar weer terrug
Om alles weer zo over te doen