O&N
Vandaag laatste dag van het oude jaar,
komen we te weten, zijn de geruchten waar.
2012, vraag me af wat er waar van is.
of hebben ze het gewoon mis.
Gelukkig is er nu eerst feest,
knallend het nieuwe jaar in.
Zal ik bewijzen, verander het meest,
dat wordt een nieuw begin.
Maar als de aarde gaat,
zal ik je komen halen,
alles aan doen je ongedeerd te houden,
want wie weet houd het op.
Maar hou het uit zonder mij al ben ik laat,
je bent sterk en zelfstandig en zal niet falen,
dat je zo mijn leven verbouwden,
je bent gewoon top.
Fijne jaar wisseling wonder der nacht,
zij die straald en troost mij zacht.
Ik ben bij jou vannacht,
gebruik ik de liefdes kracht.
Zal ik je warmen als je buiten staat,
als het vuurwerk de lucht in gaat.
je kussen op je voorhoofd,
want heb nog nooit in iets gelooft.
maar jij hebt mij van mij principes beroofd.
I'll see you next year hun,
you know you will.