Die grauwe enge bleek/grijze kleur
zwarte holle leeggeroofde ogen
je was een prater een lacher, ooit!
alles weg geborgen met drugs
psychose
Geen enkel teken van leven meer te vinden
pratend, slaand om je heen naar niks
levend niets en alles werkelijk verdwenen
ook bij mij...
Sloeg schrik haar armen om mij heen
terwijl jij ze zo hard nodig hebt
het zien van die dode kleur toen ik je aankeek
mijn hele leven nog nooit afscheid van je hoeven nemen
maar je ogen zeiden mij vaarwel
Dus vriend, zoals we vroeger waren in de straat, klas,thuis
zo herinner ik je liever zoals wij elkaar kenden, lachte
ik bid dat er voor jou een engel komt die zijn vleugels om je heen zal slaan
je meeneemt naar je zo verdiende rust
Ik neem afscheid want het wachten duurt niet lang meer
neem mijn tranen met je mee
zodat ik glimlachend terug kan kijken
op het goede in je leven
Vaarwel