Daar gaat hij...
mijn traan....
klaar om naar beneden te gaan..
om te vertellen wat niemand ziet..
om te vertellen over mijn verdriet..
mijn traan...
een kras.. in mijn hart geschreven...
1tje waar ik verder mee zal moeten leven...
verwerken... doorgaan.. stilstaan.. alles komt voorbij...
ooit.. ooit weer helemaal gelukkig en blij?
mijn traan...
Ik voel hem gaan....
Vechtend de toekomst in met mijn kleine mooie mannetje...