Hou op met je pijnstillers - genees.
Hou op met bezweren - ordonneer.
Ook al krimpen wij ineen van vrees
voor jouw tekenen van min en meer,
ook al is het heil waar jij van rept
veel te gloeiend voor ons wegwerpbord.
Hou dus op met doorvertellen - schep.
Liet niet dat de zieke beter wordt.